Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се изказа ласкаво за своите

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се изказа ласкаво за своите
Коментари Харесай

Макс Алегри: Момчетата доказаха, че са отбор

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри се изрече ласкаво за своите играчи  след успеха в градското дерби против Торино. " Бинаконерите " са подложени на яростни рецензии от началото на сезона, само че този път Алегри остана удовлетворен от играта.

" Момчетата потвърдиха, че са тим. Действахме проведено като стартираме от метода, по който контролирахме играта, и приключим с многото удари. Радвам се, че за първи път през сезона спечелихме на непознат терен. Не вкарахме гол в три от предходните пет мача, само че през днешния ден показахме темперамент ", разяснява Алегри.

" Имахме много разочароващи резултати, само че от време на време се струпват условия, на които не можем да влияем. Тази вечер направихме първата крачка към това да се измъкнем от неприятната обстановка. Не се колебая, че ще успеем, в случай че продължим в същия дух. Не бях обезпокоен, тъй като видях настройката на отбора. Създадохме доста положения и можехме да поведем и по-рано. Надявам се скоро да сме по-ефективни ", сподели още той.
 Ювентус победи Торино с 1:0
Ювентус надви в локалното дерби с триумф над Торино

Ценен триумф за " бианконерите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР